Search This Blog

muka kakak senior ;)

Tuesday, 4 September 2012



terasa macam nak cuci and framekan gambar di bawah. 
comel je cuma kurang Sue tukang ambil gambar and 
Awin yg sedang kerja.



yeay!
Akey sudah selamat menjadi pelajar 
Bachelor of Science (Hons) In Business Information Technology with International Business ;)
kemain panjang nama cos tue kan. 
dengan no ID nya tak hafal-hafal lagi.


selesai je mendaftar, dalam puku 10 pagi lebih kurang, terus shoot ke ts. sebab Akey dah merengek, kan dah tak stay sekali, so nak spend time dgn mereka lebih sikit.
shopping memasing tak hengat dunia tau. handbeg lah, kasut lah. hehe.


kenapa muka akey mcm tak takot je. takot sebenarnya tapi cover. dats why Syaza yg dok dekat dengan mayat tue. Bait 3D ;) soon ye kawan-kawan...


nampak kemain lebar Akey disitu ye? haha.
Akey dok manja-manja dgn Syaza sbb Akey dah tak sebilik dgn dia, dah tak serumah.
siapa la nak layan selera makan dia tue. siapa la yg nak gaduh-gaduh dengan dia time masak,,
Take Care ye Syaza.


Pray for all of us yg sambung belajar nie.
moga dah tak main-main mcm zaman diploma dulu.
dah degree kan, muka kena nampak cerdik sikit ;)